088 892 99 93
-
Стенни климатици
Хиперинвертори
Нискотемпературни
Дизайнерски модели
Подови климатици
Касетъчни климатици
Колонни климатици
Таванно-подови
Канални климатици
Мулти-сплит системи
Мобилни климатици
-
Вътрешни тела (въздух-вода)
Външни тела (въздух-вода)
Моноблок (въздух-вода)
Нискотемпературни
Високотемпературни
-
Вeнтилаторни конвектори
Плоски селективни
Вакуумно-тръбни
Термосифонни
Нискотемпературни
Високотемпературни
-
-
Вертикални бойлери
Проточни бойлери
Термопомпени бойлери /сплит/
Хоризонтални бойлери
Бойлери за мивка
Термопомпени бойлери /моноблок/
Бойлери със серпентина
-
Въздушни завеси
Влагоуловители
Въздухоотчистители
Рекуператори

Историята на Toshiba Corporation започва през далечната 1875 г. Неин основател е гениалният Хисашиге Танака, известен като „Томас Едисон“ на Япония.

Танака осъществява своята голяма мечта  да разработва технологии, които ще бъдат в полза на хората и ще правят техния живот по - лесен. В действителност, Toshiba не само развива нови технологии, но също така осигурява продукти за подобряване здравето, комфорта и работата на хората. Компанията е една от първите производители в областта на климатизацията:

През 1931 г. компанията завършва първия херметичен компресор за хладилно оборудване, а през 1961 г. Toshiba завършва първия в света климатик за жилищни сгради.

През 1968 г. компанията пуска на пазара в Япония първия роторен компресор и междувременно разраства своята търговска мрежа в Европа, Северна Америка и Близкия изток.

През 1980 г. компанията пуска в експлоатация първият инверторен климатизатор, а

през 1981 г. пуска на пазара и инвертор, предназначен за жилищни сгради и малки офиси. В следващите 40 години компанията бележи сериозен растеж в сферата на климатизацията и продуктите са световнопризнати. Toshiba е и първият производител, който стартира продуктовата си гама през 1999 г. с безвредния за озоновия слой фреон агент R410 фреон.

Кое е това, което прави климатиците Toshiba” толкова специални? Комбинацията между най-новите технологии и най-високите степени на комфорт за хората. Серията “Daiseikai” е с най-високи параметри, съчетани с няколко нива за пречистване на въздуха, интензивен поток от отрицателни йони за електростатично пречистване на въздуха и най-ниски шумови нива.
 

НагореНадолу