088 892 99 93
-
Стенни климатици
Хиперинвертори
Нискотемпературни
Дизайнерски модели
Подови климатици
Касетъчни климатици
Колонни климатици
Таванно-подови
Канални климатици
Мулти-сплит системи
Мобилни климатици
-
Вътрешни тела (въздух-вода)
Външни тела (въздух-вода)
Моноблок (въздух-вода)
Нискотемпературни
Високотемпературни
-
Вeнтилаторни конвектори
Плоски селективни
Вакуумно-тръбни
Термосифонни
Нискотемпературни
Високотемпературни
-
-
Вертикални бойлери
Проточни бойлери
Термопомпени бойлери /сплит/
Хоризонтални бойлери
Бойлери за мивка
Термопомпени бойлери /моноблок/
Бойлери със серпентина
-
Въздушни завеси
Влагоуловители
Въздухоотчистители
Рекуператори

„Mitsubishi Heavy Industries“ Ltd. е мултинационална инженерингова компания за производство на електроника и електрическо оборудване със седалище в Токио, Япония. Продуктите, които MHI предлага обхващат широк спектър от сфери- климатизация, въздухоплавателните средства, автомобилни части, мотокари, хидравлични съоръжения, металообработващи машини, ракети , кораби и космически ракети носители.


Основателят на компанията MITSUBISHI е младият и амбициозен японец Ятаро Ивасаки, който през 1870 г. стартира първата компания Mitsubishi като корабна фирма .


Бизнесът на Ятаро се разраства бързо и се специализира в широк спектър от производство и търговия. Mitsubishi Heavy Industries е основана през 1914 г.. Тя се занимава с производство на машини за промишлеността и търговски кораби.


През 1934 г. се превръща в най-голямата частна фирма в Япония, активен производител на кораби, тежки машини, самолети и железопътни вагони. След Втората световна война следва период на разделение до 1964 г. , когато се сливат три независими дружества на Mitsubishi, отново в една компания под името Mitsubishi Heavy Industries Ltd.


През 1970 г. автомобилния отдел на MHI става независим и Mitsubishi Motors започна производството и търговията автомобили. В сферата на хладилната техника компанията настъпва през 1947 г. с производството на хладилници и фризери за нуждите на окупационните сили.


През Август 1953г. фирмата настъпва и в пазара на климатична техника, а през 1953г. пуска първия климатизатор за жилищни и обществени нужди. Иновациите не спират до тук и още през 1958 г. пускат първата система тип чилър за обслужване на големи обществени сгради и предприятия. През 1961 г. изработват първият термопомпен климатизатор и по този начин полагат основите на нова ера в климатизацията. През 1970 г. пускат в продажба първият по рода си в япония климатизатор стенен тип носещ названието „BEEVAR“ (бобър). Инженерите на Mitsubishi Heavy разработват първите климатични инсталации за сървърни помещения; термопомпени инсталации оползотворяващи геотермална енергия и др.


От създаването си до наши дни компанията не спира с иновациите, продуктите, които предлагат са с качество и надеждност от най - високо световно ниво ."Трите диаманта" символът на Mitsubishi представляващ променена версия от семейния герб на Ятаро Ивасаки, основател на Mitsubishi са подписът на компанията за качество и надеждност .

 

НагореНадолу